Superwinkel.nl begon in 2009 met de verkoop van een top 10 heren- en damesgeuren via parfumsuper.nl. Al snel wordt het assortiment uitgebreid tot ruim 6.000 verschillende geuren. Parfumsuper.nl groeit uit tot de grootste online parfumerie van Europa. Vanwege het succes wordt in 2013 deze succesformule ook op andere productgroepen toegepast en Horlogesuper.nl, Sieradensuper.nl, Haarsuper.nl en Cosmeticasuper.nl worden gelanceerd.

 

In april 2015 wordt besloten alle afzonderlijke labels samen te voegen en verder te gaan onder één naam: Superwinkel. Tegenwoordig verkoopt superwinkel.nl een uitgebreid productassortiment met producten is de segmenten parfum, beauty, horloges & sieraden, speelgoed, computers & elektronica, huishouden & koken, en tuin & klussen. Superwinkel.nl zet fors in op service en klanttevredenheid, en die inzet is niet onopgemerkt gebleven. In 2013 wint Superwinkel de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS. In 2014, 2015 én 2016 mag Superwinkel de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie "Persoonlijke verzorging en drogisterijen" in ontvangst nemen.

 

Recentelijk heeft Superwinkel zelfs de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 in de categorie “Warenhuizen” mogen ontvangen. Superwinkel accepteert alle gangbare en veilige betaalmiddelen, en is tijdens kantooruren telefonisch goed bereikbaar.

 

  • www.superwinkel.nl

  • Superwinkel Holding B.V.

  • Luchthavenweg 81 0.39, Eindhoven

  • 58421815

  • klantenservice@superwinkel.nl

  • 040-2883548

Keurmerken

Home Shopping

Home Shopping

Qshops

Qshops

Hallmark

Hallmark

eKomi

eKomi

Safe2Shop

Safe2Shop

BrowseSafe

BrowseSafe

ANWB

ANWB

ANVR

ANVR

GSC

GSC

Betaalopties

Ideal

Ideal

Visa Card

Visa Card

Mister Cash

Mister Cash

Paypal

Paypal

MasterCard

MasterCard

Laatste deals

Hugo Boss Energise eau de toilette 125 ml

Calvin Klein Contradiction for men eau de toilette 100 ml

Clinique Aromatics Elixir eau de parfum 100 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue eau de parfum 75 ml

Davidoff Silver Shadow eau de toilette 100 ml

Mugler Alien eau de parfum 30 ml

Cacharel Lou Lou eau de parfum 50 ml